Concurs New Moon - Premii
Concurs New Moon - Set intrebari

1. Dupa incheierea “sesiunii de studiu”, Jacob si Bella se uitau la televizor. La ce anume?
2. Unde incerca Alice sa-l convinga pe Jasper sa plece dupa incidentul de la petrecerea Bellei?
3. Care este motivul, invocat de Alice in cearta cu Jacob, pentru care acesta se teme de familia Volturi? (raspunsul trebuie sa contina citatul corespunzator)
4. Cand este de acord Edward sa o transforme pe Bella in vampir?
5. Cum o numeste Emily pe Bella? Dar Bella pe Emily?
6. Gaseste capitolul din care face parte urmatorul citat, atentie citatul nu este scos in intregime!

“… Ceva imi zgarie fereastra din nou, scotand acelasi zgomot subtire si ascutit. Victoria. Venise dupa mine. Eram pierduta.
-Bella! Suiera ea. Au! La naiba, deschide geamul! AU!
-Ce faci? Am icnit eu.
Jacob statea agatat destul de riscant de varful molidului care crestea in mijlocul curtii micute din fata casei lui Charlie.
-Incerc sa-mi tin, se enerva, schimbandu-si pozitia cand varful copacului il propulsa inainte, promisiunea!
-Si cand, ma rog, ai promis tu ca o sa te sinucizi aruncandu-te din copacul lui Charlie? …”

7. Care sunt formatiile/cantaretii care au ajutat-o pe Stephenie Meyer “sa nu se inhibe in fata foii albe de hartie”?
8. Cum o numeste Aro pe Bella?
9. Alege variantele corecte – Din Capitolul 22. Zborul, fac parte urmatoarele citate:

a) “ – Bine ati venit, dragi oaspeti! Bine ati venit la Volterra! Il auzeam pe Aro intampinandu-i din camera mare a turnuletului. Restul, poate 40 sau mai multi, intrara dupa cuplul acela. Unii studiau decorul ca niste turisti. Cativa facura chiar si fotografii. Altii pareau nedumeriti, de parca prezenta lor acolo nu ar mai fi avut sens…”


b) “ – E in regula, esti in siguranta, e in regula, imi repeta el intruna. Ma trase in poala lui si ma infasura in pelerina groasa de lana, protejandu-ma de pielea lui rece...”


c) “ – Nu vreau sa dorm. Nu sunt obosita. Doar a doua propozitie era o minciuna. Nu aveam de gand sa inchid ochii…”

d) “Imi era greu sa-l las sa plece si sa ma trezesc. Visul acesta nu voia sa fie aruncat undeva in seiful cu vise de care refuzam sa-mi aduc aminte…”

 10. Imagineaza-ti ca Bella nu a reusit sa il salveze pe Edward la Volterra si a fost nevoita sa ramana cu Jacob, alcatuieste o compunere de 1-2 pagini Word in care sa dai frau liber imaginatiei tale, nu te lasa constrans/a de nimic, poti pleca de la orice premisa inclusiv ca Bella ar fi fost deja un vampir. (Atentie, este doar o sugestie, pe care o puteti sau nu lua in considerare, insa am vrea sa nu vedem la toti aceleasi idei)Se vor lua in considerare:- Respectarea cerintei;
- Imaginatia si originalitatea;
- Coerenta in exprimare si corectitudinea lucrarii;
- Este interzisa folosirea limbajului de tip “messenger”, fara abrevieri sau smile-uri.Concurs New Moon - Demonstreaza ca esti un fan adevarat New Moon

Ai citit volumul “Luna Noua”? Atunci nu o sa intalnesti nicio dificultate in a raspunde celor 9 intrebari legate de continutul cartii, iar, la final sa iti dai frau liber imaginatiei si sa scrii o compunere. Trimite raspunsul la intrebari, dar si compunerea pe adresa: twilightromania@ymail.com * impreuna cu datele tale personale (nume, prenume, localitate) pana la data de 30 decembrie 2009 si te vei putea numara printre cei 10 castigatori ai concursului.

*ATENTIE! RASPUNSURILE LA INTREBARI SI COMPUNERILE SE VOR TRIMITE NUMAI PE ADRESA MENTIONATA MAI SUS! A NU SE LASA RASPUNSURILE IN COMENTARIILE DE PE SITE SAU FORUM! NU VRETI CA CEILALTI SA FIE MAI BUNI CA VOI NU?!

PREMII:


SETUL I**: 3 premii formate din: Cartea “Luna Noua” – editia film, Ghidul Ilustrat al filmului “Luna Noua” si cartea “Gazda” de Stephenie Meyer
SETUL II: 7 premii formate din: Cartea “Luna Noua” – editia film, Ghidul Ilustrat al filmului “Luna Noua”
** Castigatorii Setului I sunt concurentii de pe locurile I, II si III. Departajarea intre primele 3 locuri se va face pe baza punctajului obtinut la compunere.

 
PREMIILE SUNT OFERITE DE EDITURA RAO!


Mai multe informatii pe site-ul editurii RAO si pe: http://edwardbellaromania.blogspot.com